• Domov
    • Trajnostno upravljanje
      • Predstavitev koncepta
      • Prednosti za lokalne skupnosti
      • Izkušnje akterjev
    • Projekti, ideje in viri
      • Prakse
      • Novice in dogodki
      • Publikacije in gradiva
      • Videi
    • Podpora vašemu projektu
      • Kako začeti
      • Naše storitve
      • Kontaktiraj nas
      • Naroči se na e-novice
    • Domov
    • Trajnostno upravljanje
      • Predstavitev koncepta
      • Prednosti za lokalne skupnosti
      • Izkušnje akterjev
    • Projekti, ideje in viri
      • Prakse
      • Novice in dogodki
      • Publikacije in gradiva
      • Videi
    • Podpora vašemu projektu
      • Kako začeti
      • Naše storitve
      • Kontaktiraj nas
      • Naroči se na e-novice
      • Domov
      • Trajnostno upravljanje
        • Predstavitev koncepta
        • Prednosti za lokalne skupnosti
        • Izkušnje akterjev
      • Projekti, ideje in viri
        • Prakse
        • Novice in dogodki
        • Publikacije in gradiva
        • Videi
      • Podpora vašemu projektu
        • Kako začeti
        • Naše storitve
        • Kontaktiraj nas
        • Naroči se na e-novice

        Letno srečanje kranjskih gostinskih ponudnikov (vabilo)

        Objavil bostjan dne 8. aprila, 2022
        kategorije
        • Dogodki
        značke

        Po uspešni izvedbi zelenega kulinaričnega dogodka Kranjska dolga miza, s katerim so v Kranju zaorali ledino na področju organizacije podnebju prijaznejših turističnih dogodkov v Sloveniji, v Zavodu za turizem in kulturo Kranj že načrtujejo njegovo ponovitev. Ker se zavedajo pomena sodelovanja širokega kroga gostinskih ponudnikov, zato v sodelovanju z Umanotero vabijo na

        LETNO DELOVNO SREČANJE KRANJSKIH GOSTINSKIH PONUDNIKOV,

        ki bo potekalo v ponedeljek, 11. aprila 2022, od 8.30 do 11.30,
        V Gostilni Rekar, Zasavska cesta 13, 4000 Kranj.

        V prvi uri bosta Nika Tavčar in Renata Karba iz Umanotere predstavili, kakšen vpliv imajo podnebne spremembe na hrano in kakšna tveganja prinašajo destinaciji Kranj. S pomočjo številnih domačih in tujih primerov bosta orisali, kako je gastronomija lahko podnebju prijaznejša in zakaj takšna gastronomija ni modna muha, ampak neizogiben trend.

        V drugem delu srečanja vas vabimo, da nam predstavite vaše trenutne poslovne izzive in potrebe. Zbiramo predloge za Kranjsko dolgo mizo, ki je letos predvidena v juniju. Vse, kar smo se lani naučili in kar nam je zdrsnilo, si želimo letos nadgraditi. Predstavili bi vam radi tudi naše prihodnje marketinške korake na področju kranjske gastronomije.

        Obširnejše vabilo najdete na povezavi tukaj.

        Vašo udeležbo, če še niste, potrdite do petka do 12.00, na e-naslov [email protected], na katerem smo vam dosegljivi tudi za vsa dodatna pojasnila.

         

        Fotografija: Luka Kotnik

        Delavnica bo izvedena v sodelovanju z Umanotero v okviru programa podpore občinam, ki ga izvajata Umanotera in društvo Focus v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007), ki je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstvi Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.

        Deli s prijatelji

        Podobni prispevki

        17. novembra, 2022

        Kako organiziramo nizkoogljični dogodek in izračunamo njegov ogljični odtis? (vabilo)


        Preberi več
        11. novembra, 2022

        Trajnostni odzivi skupnosti na podnebno krizo in draginjo


        Preberi več
        29. oktobra, 2022

        Skupnostna sončna elektrarna v Hrastniku se postavlja na noge


        Preberi več

        Platforma Dovolj za vse – Trajnostno upravljanje z viri skupnosti

        E: [email protected]

        T: + 386 01 515 40 80

        O NAS O PROJEKTU DOVOLJ ZA VSE PRAVNO OBVESTILO


        Platforma Dovolj za vse je v obdobju 2019 – 2026 del projekta LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) in je sofinancirana s sredstvi evropskega programa LIFE ter Sklada za podnebne spremembe.

         

        © Dovolj za vse, 2020Oblikovanje: Sonia Pust, Iz PrincipaIzdelava spletne strani: Beglobal