PLATFORMA
ZA TRAJNOSTNO
UPRAVLJANJE
Z VIRI
SKUPNOSTI

Naroči se na e-novice

Obvestilo za prijavo na e-novice

E-novice platforme Dovolj za vse – trajnostno upravljanje z viri skupnosti vsebujejo aktualne novice iz naših aktivnosti. Pošiljamo jih predvidoma dvakrat letno. Če želite biti seznanjeni, vpišite vaš elektronski naslov, nam prižgite zeleno luč za pošiljanje s kljukico in kliknite na gumb na koncu:

Pogoji uporabe

Posredovane podatke bomo uporabljali izključno za namen obveščanja prek e-novic.

Vedno si lahko premislite in tega vam ne bomo zamerili. Od naših e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo na dnu vsakega elektronskega sporočila ali pa nas kontaktirajte na e-naslov [email protected]. Zavezujemo se, da bomo spoštovali vaše želje in skrbno varovali vaše osebne podatke. Več informacij o naši politiki zasebnosti in varstvu osebnih podatkov si lahko preberete na naši spletni strani http://dovoljzavse.si/.

S klikom na zgornji gumb PRIJAVI SE se strinjate, da bomo obdelovali vaše podatke v skladu s temi pogoji in veljavno zakonodajo. Vaš elektronski naslov bomo hranili do vašega preklica oziroma do uveljavljanja pravice do izbrisa.

Za pošiljanje elektronskih novic uporabljamo platformo Mailchimp. S klikom na prijavni gumb se strinjate, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu za obdelavo v skladu z njihovimi splošnimi pogoji.