ODPOVED usposabljanja za koordinatorje skupnostnih projektov

ZARADI EPIDEMIJE JE DOGODEK ODPOVEDAN. NOV DATUM VAM SPOROČIMO NAKNADNO. HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Z namenom  podpreti izvedbo projektov trajnostnega upravljanja z viri skupnosti, ki bodo prispevali k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov oz. blaženju podnebnih sprememb v lokalnih okoljih, v spomladanskem času leta 2020 pripravljamo usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov. Usposabljanje bo praktično naravnano in namenjeno pripravi načrtov konkretnih skupnostnih projektov udeležencev usposabljanja.

Usposabljanje pripravljata Umanotera in društvo Focus v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

Kot posebno dragocenost usposabljanja izpostavljamo mentorsko podporo s strani strokovnjakov, ki so že izvedli skupnostne projekte na različnih področjih (skupnostni energetski projekti, urejanje in raba prostora, mobilnost, oskrba s hrano, trajnostna potrošnja in krožno gospodarstvo, vzpostavljanje razvojnih zadrug, participativni proračun itd.) in strokovnjakov na presečnih področjih pravna vprašanja, vključujoči procesi in financiranje, ki bodo poleg sodelavcev Umanotere in Focusa udeležencem na voljo pri pripravi njihovih načrtov skupnostnih projektov.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Vabilo na usposabljanje je na voljo tukaj.

Obvezne prijave sprejemamo do zapolnitve (največ 12) mest na prijavnici.

To je prvo usposabljanje za koordinatorje skupnostnih projektov, ki bo potekalo v Ljubljani. V prihodnje bomo usposabljanji izvedli še v drugih delih Slovenije, predvidoma v Kopru in Murski Soboti, in vas o tem obvestili.

Vljudno vabljeni!

 

   

ODPOVED usposabljanja za koordinatorje skupnostnih projektov

Želite dodati svojo prakso?

Vnos prakse